alan13@net.hr
Broj postova : 21 Age : 37 Lokacija : Zagreb, Knezija Job/hobbies : cure, žene i mlade babe Poručio/la bih: : da obozavam macke :P Registration date : 14.04.2008
| Naslov: predstavite se... pon tra 14, 2008 3:43 pm | |
| dakle, nece vas svatko odma prepoznat po vasem korisnickom imenu tu na forumu, pa napisite svoje ime i prezime! hvala Evo za pocetak ja: IT'S ME , BJELOS, ALAN BJELOS. ! bu hu hu ! Postovi koji nisu vezani isključivo za predstavljanje biti će obrisani...post po osobi, a za sve ostalo tu je offtopic...(approved by Admin aka Shmrc) | |
|
Admin aka Shmrc Admin
Broj postova : 61 Lokacija : lokacija i samo lokacija Job/hobbies : posao/aktivnosti koje se rade iz osobnog zadovoljstva, a ne zbog novčane nagrade Poručio/la bih: : Čak je uništio periodički sustav elemenata jer jedini element koji poznaje je element iznenađenja Registration date : 13.04.2008
| Naslov: Everyone knows that it's Admin-that's me! pon tra 14, 2008 4:07 pm | |
| Admin aka Shmrc aka Den aka Škvorc.... enough said | |
|
Pooska17
Broj postova : 62 Age : 35 Lokacija : od kotora do podgorice Job/hobbies : pes,manager,fusbal Poručio/la bih: : nediraj macku dok spava Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: predstavite se... pon tra 14, 2008 4:10 pm | |
| Pooska,puskha,puska ovaj Pusetic | |
|
Boki
Broj postova : 38 Age : 36 Lokacija : svugdje pomalo :) Registration date : 14.04.2008
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: predstavite se... | |
| |
|