| Najave koncerata, događanja i sl. | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Admin aka Shmrc Admin
Broj postova : 61 Lokacija : lokacija i samo lokacija Job/hobbies : posao/aktivnosti koje se rade iz osobnog zadovoljstva, a ne zbog novčane nagrade Poručio/la bih: : Čak je uništio periodički sustav elemenata jer jedini element koji poznaje je element iznenađenja Registration date : 13.04.2008
| Naslov: Najave koncerata, događanja i sl. ned tra 13, 2008 11:33 pm | |
| Evo ljudovi...ako ste načuli nešto zanimljivo samo postajte.... | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najave koncerata, događanja i sl. uto tra 15, 2008 11:44 pm | |
| e da, zaboravih vam reci, u subotu 19.4. 2008. |
|
| |
Pooska17
Broj postova : 62 Age : 35 Lokacija : od kotora do podgorice Job/hobbies : pes,manager,fusbal Poručio/la bih: : nediraj macku dok spava Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: Najave koncerata, događanja i sl. uto tra 15, 2008 11:47 pm | |
| u subotu idem u euforiju na 90', ide jos ko? | |
|
| |
Boki
Broj postova : 38 Age : 36 Lokacija : svugdje pomalo :) Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: Najave koncerata, događanja i sl. uto tra 15, 2008 11:56 pm | |
| damir nas je zvao na neki party u peticu... zna li tko sta vise? | |
|
| |
Pooska17
Broj postova : 62 Age : 35 Lokacija : od kotora do podgorice Job/hobbies : pes,manager,fusbal Poručio/la bih: : nediraj macku dok spava Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: Najave koncerata, događanja i sl. sri tra 16, 2008 12:07 am | |
| | |
|
| |
Admin aka Shmrc Admin
Broj postova : 61 Lokacija : lokacija i samo lokacija Job/hobbies : posao/aktivnosti koje se rade iz osobnog zadovoljstva, a ne zbog novčane nagrade Poručio/la bih: : Čak je uništio periodički sustav elemenata jer jedini element koji poznaje je element iznenađenja Registration date : 13.04.2008
| Naslov: Re: Najave koncerata, događanja i sl. sri tra 16, 2008 12:07 am | |
| Nisam upucen..kakav party, ko ga organizira, kakva bu mizka i najvaznije... KO CASTI???? | |
|
| |
Pooska17
| Naslov: Re: Najave koncerata, događanja i sl. sri tra 16, 2008 12:25 am | |
| u petak u subotu je bluetooth party,znaci ako nemas mob sa bluetoothom nemres uc...hehe...damir organizira | |
|
| |
alan13@net.hr
Broj postova : 21 Age : 37 Lokacija : Zagreb, Knezija Job/hobbies : cure, žene i mlade babe Poručio/la bih: : da obozavam macke :P Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: Najave koncerata, događanja i sl. sri tra 16, 2008 1:18 am | |
| le ljudovi, ja sam na kneziji pa ako se kupi ekipa mozemo svi prespavat kod mene ako idemo na tu pankeriju . Samo daj Boze da baka i deda odu i ovog vikenda do vikendice, ko po obicaju u zadnje vrijeme. I mogli bi se i prije zagrijat sa necim jaccim. Ali otom potom. Je ko za? Inace, nisam neki strastveni ljubitelj panka, vise metal mi lezi, ali it' all good, when the muffin is in da hood ! | |
|
| |
Admin aka Shmrc Admin
| Naslov: Re: Najave koncerata, događanja i sl. sri tra 16, 2008 1:19 am | |
| - loschby je napisao/la:
- ali it' all good, when the muffin is in da hood !
ovo nebum komentiral, al ja sam za... partejjJJ!!!! | |
|
| |
Pooska17
| Naslov: Re: Najave koncerata, događanja i sl. sri tra 16, 2008 1:24 am | |
| javit cu ti jos,jer sam dal auto da mi ugrade 23'' felge pa neznam kad ce bit gotov,ak bude do cetvrtka onda cu doc... | |
|
| |
alan13@net.hr
Broj postova : 21 Age : 37 Lokacija : Zagreb, Knezija Job/hobbies : cure, žene i mlade babe Poručio/la bih: : da obozavam macke :P Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: Najave koncerata, događanja i sl. sri tra 16, 2008 6:13 pm | |
| - Pooska17 je napisao/la:
- javit cu ti jos,jer sam dal auto da mi ugrade 23'' felge pa neznam kad ce bit gotov,ak bude do cetvrtka onda cu doc...
pooozer ! hahaha | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najave koncerata, događanja i sl. | |
| |
|
| |
| Najave koncerata, događanja i sl. | |
|