| Skripte, predavanja, šalabahteri | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Admin aka Shmrc Admin
Broj postova : 61 Lokacija : lokacija i samo lokacija Job/hobbies : posao/aktivnosti koje se rade iz osobnog zadovoljstva, a ne zbog novčane nagrade Poručio/la bih: : Čak je uništio periodički sustav elemenata jer jedini element koji poznaje je element iznenađenja Registration date : 13.04.2008
| Naslov: Skripte, predavanja, šalabahteri ned tra 13, 2008 9:36 pm | |
| Skripte, predavanja, šalabahteri i ostalo što mi posaljete na mail i za što želite da i drugi imaju ili im pomogne!
Šaljite,šaljite šaljite VPSZforum@gmail.com | |
|
| |
Rikikiht
Broj postova : 44 Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri pon tra 21, 2008 11:28 pm | |
| E imam pitanje jel ko pisao racunovodstvo danas Trebao bi zadatke koje je dala ajd pliz ak neko ima ili zna nekog ko zna nekog ko piše nek se javi | |
|
| |
Pooska17
Broj postova : 62 Age : 35 Lokacija : od kotora do podgorice Job/hobbies : pes,manager,fusbal Poručio/la bih: : nediraj macku dok spava Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri pon tra 21, 2008 11:43 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri čet lip 05, 2008 4:45 am | |
| super forum ... super teme... super rasprave ... super skripte!!!! zaaaaakon ste |
|
| |
Admin aka Shmrc Admin
Broj postova : 61 Lokacija : lokacija i samo lokacija Job/hobbies : posao/aktivnosti koje se rade iz osobnog zadovoljstva, a ne zbog novčane nagrade Poručio/la bih: : Čak je uništio periodički sustav elemenata jer jedini element koji poznaje je element iznenađenja Registration date : 13.04.2008
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri sub lip 07, 2008 1:45 pm | |
| Fakat niko ne pise.. svi ruse kak je forum za onu stvar a niko nece nist postati... proglasqavam ovaj forum mjestom za rasprave izmedju bokija, puske, darija i mene... ostali banani... | |
|
| |
Rikikiht
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri pon lip 09, 2008 1:09 am | |
| E Imam 3 strane skripte iz poduzetništva ko će dalje pisat dobi moje a nek meni pošalje svoje | |
|
| |
Rikikiht
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri sri lip 11, 2008 5:14 pm | |
| Skratio sam onu 8 lekciju na 4 strane puno sam izbacio a definicije sam stavio iz računovodstva Tamara ima 13 strana to stane na 10 ako se ne piše OVAKO | |
|
| |
Rikikiht
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri pet lip 13, 2008 8:23 pm | |
| Ajde glasovanje ko ima najbolju a ko najlošiju skriptu iz poduzetništva u konkurenciji JURE BOKI TAMARA LANA STJEPAN DARIO DEN I DENI Lana ima ok skrpitu a loša je jurina | |
|
| |
Boki
Broj postova : 38 Age : 36 Lokacija : svugdje pomalo :) Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri sub lip 14, 2008 2:15 pm | |
| joj koja raspravljanja, bitno je da ju konacno imamo... ali moram se uključiti u raspravu jer mislim da moja ipak graficki najbolje izgleda... doduše, i sadržajno je odlična... dakle, čestitam sam sebi... xD | |
|
| |
Rikikiht
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri ned lip 15, 2008 10:36 am | |
| Evo onda bi bilo pristojno zahvalit u ime svih kolega forumaša zahvaljujem Božidaru na doprinosu pri stvaranju jednog ovakog dijela od velike važnosti za sve male i velike i one koji se tako osjećaju | |
|
| |
Admin aka Shmrc Admin
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri pon lip 16, 2008 8:45 am | |
| Bozidar.. pomjesal si neke stvari... moje je tolko dobro da je cak nagnalo darija da napravi spačku i pretvori gaq u polu-autorsko djelo.. znaci moje je najbolje | |
|
| |
Boki
Broj postova : 38 Age : 36 Lokacija : svugdje pomalo :) Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri pon lip 16, 2008 4:11 pm | |
| kolega den, ne bih se baš složio s vama, ali vam savjetujem da tužite darija zbog nanošenja duševne boli i povrede autorskih prava... i da, ovaj stručni savjet ću vam naplatiti po povlaštenoj tarifi jer sam eto, dobar | |
|
| |
Rikikiht
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri pon lip 16, 2008 6:45 pm | |
| Ja sam osjetio unutarnju ljepotu teksta odnosno vidio sam potencijal al nije to još to bilo tablice točke i zarezi su sputavali da to dođe do izražaja i evo sad je zabljesnulo takvom silom da ne moš ni čitat | |
|
| |
Pooska17
Broj postova : 62 Age : 35 Lokacija : od kotora do podgorice Job/hobbies : pes,manager,fusbal Poručio/la bih: : nediraj macku dok spava Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri uto lip 17, 2008 4:24 pm | |
| pfff koji ste vi no liferi... | |
|
| |
Rikikiht
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri pon lip 23, 2008 10:50 am | |
| Daj puška čim si se ti umješao svi razgovori su zamrli bemu miša pa kak to | |
|
| |
Pooska17
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri ned lip 29, 2008 1:20 pm | |
| zato jer vam je netko morao rec da ste no liferi... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Skripte, predavanja, šalabahteri | |
| |
|
| |
| Skripte, predavanja, šalabahteri | |
|