Rikikiht
Broj postova : 44 Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Racunovodstvo uto svi 13, 2008 6:16 pm | |
| Ajmo kladaru otvorit ko ce koliko dobit iz rač. odnosno ko će proc a ko neće | |
|
Rikikiht
| Naslov: Re: Racunovodstvo uto svi 13, 2008 6:17 pm | |
| Evo ja se kladim da vanja nece proc ko ni Cubi ni Bubi | |
|
Admin aka Shmrc Admin
Broj postova : 61 Lokacija : lokacija i samo lokacija Job/hobbies : posao/aktivnosti koje se rade iz osobnog zadovoljstva, a ne zbog novčane nagrade Poručio/la bih: : Čak je uništio periodički sustav elemenata jer jedini element koji poznaje je element iznenađenja Registration date : 13.04.2008
| Naslov: Re: Racunovodstvo sri svi 14, 2008 12:20 am | |
| ja brijem da bi se mogel skrumpat sa nekom cetvorkom.. rjesio promjene, teoriju i zakljucnu i pocetnu bilancu.. al katarina i ja imamo jedini rjeseno iz nase grupe(uz denija) ali nemamo isto..tak da... | |
|
Rikikiht
| Naslov: Re: Racunovodstvo sri svi 14, 2008 12:30 am | |
| Ja sam sve napravil al ne znam za završnu jel ko imao iz moje grupe zato ovo je apel svima iz d grupe nek se jave na moj broj tražim završnu bilancu | |
|
Admin aka Shmrc Admin
Broj postova : 61 Lokacija : lokacija i samo lokacija Job/hobbies : posao/aktivnosti koje se rade iz osobnog zadovoljstva, a ne zbog novčane nagrade Poručio/la bih: : Čak je uništio periodički sustav elemenata jer jedini element koji poznaje je element iznenađenja Registration date : 13.04.2008
| Naslov: Re: Racunovodstvo čet svi 15, 2008 5:31 pm | |
| izgleda da mi je kriva zakljucna bilanca.. al brijem da bi mogo neku trojcicu izvuc...mozda i 4 cak | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Racunovodstvo | |
| |
|