| medijska komunikacija | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Boki
Broj postova : 38 Age : 36 Lokacija : svugdje pomalo :) Registration date : 14.04.2008
| Naslov: medijska komunikacija pon tra 14, 2008 5:16 pm | |
| i, kako ide? jel se samo meni cini da je malo previse gradiva za kolokvij ili? | |
|
| |
Admin aka Shmrc Admin
Broj postova : 61 Lokacija : lokacija i samo lokacija Job/hobbies : posao/aktivnosti koje se rade iz osobnog zadovoljstva, a ne zbog novčane nagrade Poručio/la bih: : Čak je uništio periodički sustav elemenata jer jedini element koji poznaje je element iznenađenja Registration date : 13.04.2008
| Naslov: ... pon tra 14, 2008 5:21 pm | |
| pa... malo previse... s obzirom da imamo na zaokruzivanje i dok pogledas kakvo gradivo daje na drugim fakultetima rekao bih da je to normalno... valjda.... | |
|
| |
alan13@net.hr
Broj postova : 21 Age : 37 Lokacija : Zagreb, Knezija Job/hobbies : cure, žene i mlade babe Poručio/la bih: : da obozavam macke :P Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: medijska komunikacija pon tra 14, 2008 5:23 pm | |
| sve ovisi o tome koliko ce trazit detaljnost u pitanjima... hehe a morat cemo doc i vidit, nema druge. tj. Veni Vidi Vicci za neke ! | |
|
| |
Boki
Broj postova : 38 Age : 36 Lokacija : svugdje pomalo :) Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: medijska komunikacija pon tra 14, 2008 5:34 pm | |
| a dobro je, mislim da je dosta povezano sa pr-om a i neke stvari su trivijalne... | |
|
| |
Pooska17
Broj postova : 62 Age : 35 Lokacija : od kotora do podgorice Job/hobbies : pes,manager,fusbal Poručio/la bih: : nediraj macku dok spava Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: medijska komunikacija pon tra 14, 2008 6:18 pm | |
| kad pisemo to ? | |
|
| |
alan13@net.hr
Broj postova : 21 Age : 37 Lokacija : Zagreb, Knezija Job/hobbies : cure, žene i mlade babe Poručio/la bih: : da obozavam macke :P Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: medijska komunikacija pon tra 14, 2008 11:48 pm | |
| hahahaha. ovaj ni ne zna kad pisemo. pisemo ti preksutra, MODNI MACHORE !!! ciaos. | |
|
| |
Pooska17
Broj postova : 62 Age : 35 Lokacija : od kotora do podgorice Job/hobbies : pes,manager,fusbal Poručio/la bih: : nediraj macku dok spava Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: medijska komunikacija uto tra 15, 2008 8:54 pm | |
| jel uci ko tu medijsku,il svi "uce" ekonomiju? | |
|
| |
Admin aka Shmrc Admin
Broj postova : 61 Lokacija : lokacija i samo lokacija Job/hobbies : posao/aktivnosti koje se rade iz osobnog zadovoljstva, a ne zbog novčane nagrade Poručio/la bih: : Čak je uništio periodički sustav elemenata jer jedini element koji poznaje je element iznenađenja Registration date : 13.04.2008
| Naslov: Re: medijska komunikacija uto tra 15, 2008 8:59 pm | |
| Ja ne ucim ni jedno ni drugo.. sutra bez ikakvog citanja idem probat rjesit medijsku, a ekonomiju cu samo teoriju malo nabubat i naucit smao onih 6 zadataka... | |
|
| |
alan13@net.hr
| Naslov: Re: medijska komunikacija uto tra 15, 2008 9:28 pm | |
| - Admin aka Shmrc je napisao/la:
- Ja ne ucim ni jedno ni drugo.. sutra bez ikakvog citanja idem probat rjesit medijsku, a ekonomiju cu samo teoriju malo nabubat i naucit smao onih 6 zadataka...
tako treba, i ja nesto slicno ! Nadam se da profesori ne znaju za ovaj forum. Inace smo nahebali I TI I JA SKUPA SA MNOM !!! hahaha | |
|
| |
Admin aka Shmrc Admin
| Naslov: Re: medijska komunikacija uto tra 15, 2008 9:36 pm | |
| Znas kaj..stavit cu ja da to mogu vidjeti samo registrirani korisnici i da im mi moramo dati dozvolu da se aktivira korisnicko ime da se nebi slucajno neki od njih odlucil zaletjet | |
|
| |
Admin aka Shmrc Admin
| Naslov: Re: medijska komunikacija uto tra 15, 2008 11:21 pm | |
| E ljudovi.. imam temu rat reklamama.. ako neko ima literaturu iz svojih seminara koja bi mi dobro dosla nek mi je slobodno posalje | |
|
| |
alan13@net.hr
| Naslov: Re: medijska komunikacija sri tra 16, 2008 1:11 am | |
| - Admin aka Shmrc je napisao/la:
- E ljudovi.. imam temu rat reklamama.. ako neko ima literaturu iz svojih seminara koja bi mi dobro dosla nek mi je slobodno posalje
imao ti je dario MOC REKLAMA, pa ga pitaj! | |
|
| |
Rikikiht
Broj postova : 44 Registration date : 14.04.2008
| Naslov: Re: medijska komunikacija ned tra 20, 2008 5:45 pm | |
| Deda će nam sad predavat jos jedan predmet koji ne znam kak se zove nešt sa suvremeno počinje tak da ak se posvađate s njim znate da ćete 2 predmeta past a ne jedan | |
|
| |
Admin aka Shmrc Admin
| Naslov: Re: medijska komunikacija ned tra 20, 2008 5:55 pm | |
| da, lol.. a jeste skuzili kak voli denija i kak samo deni ovo deni ovo ide odlikas i te sheme... smrad jedan | |
|
| |
Rikikiht
| Naslov: Re: medijska komunikacija ned tra 20, 2008 5:56 pm | |
| a gle neki prolaze na temelju svog znanja a neki ne prolaze | |
|
| |
Rikikiht
| Naslov: Re: medijska komunikacija čet svi 15, 2008 5:23 pm | |
| I kakvi su doživljaji s kolokvija ste sve znali ko ja ili vas je nešto mučilo | |
|
| |
Admin aka Shmrc Admin
| Naslov: Re: medijska komunikacija čet svi 15, 2008 5:31 pm | |
| | |
|
| |
Rikikiht
| Naslov: Re: medijska komunikacija čet svi 15, 2008 6:14 pm | |
| Koji je način dojavljivanja ???
reko profesor bit će rezultati u 17 danas | |
|
| |
Rikikiht
| Naslov: Re: medijska komunikacija čet svi 15, 2008 11:57 pm | |
| 10 ljudova je proslo drugi kolokvij profesoru su se očito rezultati od prvog činili predobri pa nas je išao jel .... | |
|
| |
Boki
| Naslov: Re: medijska komunikacija pet svi 16, 2008 1:18 am | |
| | |
|
| |
Rikikiht
| Naslov: Re: medijska komunikacija sub svi 17, 2008 11:56 am | |
| Nego bio je jučer raspašoj na jarunu skoro ko na markovom rođendanu | |
|
| |
Admin aka Shmrc Admin
| Naslov: Re: medijska komunikacija sub svi 17, 2008 3:32 pm | |
| | |
|
| |
Rikikiht
| Naslov: Re: medijska komunikacija ned svi 18, 2008 2:27 pm | |
| Pa da čovjek je pitao kak je bilo a ja sam mu odgovorio putem medija | |
|
| |
Pooska17
| Naslov: Re: medijska komunikacija pon lip 02, 2008 1:15 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: medijska komunikacija | |
| |
|
| |
| medijska komunikacija | |
|